Διαφημιστικά μπλουζάκια

Διαφημιστικά usb, power bank
10 Φεβρουαρίου 2019
TTI Milwaukee T shirt 2

TTI, Milwaukee Μπλούζα πίσω

Διαφημιστικά μπλουζάκια: Να γιατί φοριούνται πολύ!

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για δώρα σε μεγάλα συνέδρια. Για να ντυθεί το προσωπικό μιας εταιρίας, οι προωθήτριες σε εκδηλώσεις ή το προσωπικό σε γάμους. Διαφημιστικά T-shirts για μικρότερες ενέργειες σε εταιρικές εκδηλώσεις. Διαφημιστικά μπλουζάκια για καμπάνιες μη κερδοσκοπικών εκδηλώσεων. Αλλά και για τις πιο απαιτητικές δουλειές όπως τα μπλουζάκια για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα ποδοσφαίρου ή το διαγωνισμό ποδοσφαίρου Ultrex Cup όπου το κάθε μπλουζάκι έχει τυπωμένο το λογότυπο του πελάτη, το όνομα της ομάδας καθώς και το όνομα και τον αριθμό του παίκτη.

Τα διαφημιστικά μακό, Τ-shirts, φοριούνται πολύ και παντού! Η Arco Baleno διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μάρκες για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας ή την πολυπλοκότητα της στάμπας για εκτύπωση. Η εταιρία μας συνεργάζεται με τη Sol’s, Fruit of the Loom, Gildan, B& C, Roly κ.α. και χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές για την εκτύπωση ή το κέντημα.

Δείτε παρακάτω την λίστα με τα πιο επιτυχημένα διαφημιστικά μπλουζάκια της Arco Baleno . Για περισσότερες ιδέες σε τύπωμα μπλούζας δείτε τις τελευταίες δουλειές μας εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2932143 ή ζητήστε προσφορά μέσω της ιστοσελίδας.

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για συνέδρια 


8

TTI, κόκκινα Milwaukee και άσπρα Ryobi μακό με πολλά τυπώματα. Τα Ryobi μπλουζάκια συρρικνώθηκαν και συσκευάστηκαν έτσι ώστε να μοιάζουν με την μπαταρία της εταιρίας.  

7 Instructure, γκρι και μαύρα μακό με pacman και ρομπότ στάμπες.

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για αθλητικές δραστηριότητες 

6

 Unilever, διαγωνισμός ποδοσφαίρου Ultrex Cup, όπου η κάθε μπλούζα είχε τυπωμένο το Ultrex logo, το όνομα της ομάδας, το όνομα και αριθμό του παίκτη. Superleague, Be Active μακό για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα ποδοσφαίρου.

1

  Κρι Κρι και Nivea Beiersdorf, αθλητικά μπλουζάκια ειδικά για τρέξιμο.

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια προωθητριών  

3

Unilever, ντύσιμο προωθητριών για τη Hellmann’s με μπλουζάκι και ποδιά και για το Dove με μπλουζάκι και καπέλο. 

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για εταιρικές εκδηλώσεις

4

Google, μπλουζάκια για το Google Serve event που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Γερολυμάτος και Boehringer Ingelheim, μακό για BBQ συγκέντρωση.

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις


5

ActionAid, μπλουζάκια με στάμπα για την ομάδα “Επίκεντρο”. Τριανέμι σχολείο, μακό  για τα παιδιά του σχολείου. 

 

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!

close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

close-link