Άσκηση, χρώμα & παιχνίδι για όλη την οικογένεια

DSC 1774 1

DSC 1774 1

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το 2020 είναι ένας χρόνος διαφορετικός, η πανδημία του κορονοϊού έφερε μια νέα τάξη πραγμάτων σε πάρα πολλούς τομείς. Ο χώρος των διαφημιστικών δώρων δεν αποτελεί εξαίρεση. Μένουμε όλοι σπίτι πατώντας προσωρινά “pause” σε διάφορες διαφημιστικές ενέργειες όπως σεμινάρια, εκθέσεις και άλλα event.

Μένουμε σπίτι έχοντας λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας. Σαν Arco Baleno λοιπόν χρησιμοποιήσαμε κάποιο από αυτό το χρόνο και δημιουργήσαμε μία λίστα με  δώρα που δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την ώρα μας ευχάριστα τώρα που μένουμε σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας ζητώντας προσφορά μέσω της ιστοσελίδας μας. 

χ

Γυμναστείτε στο σπίτι με yoga mat και μπάλα για πιλάτες

Γυμναστείτε στο δωμάτιο σας ή εκμεταλευτείτε την άνοιξη και κάντε γυμναστική στη βεράντα.  Εκμεταλλευτείτε τα αμέτρητα you tube βιντεάκια με κάθε είδος γυμναστικής όπως το πιλάτες και η yoga. 

yoga mat

 

Πάρτε το λάστιχο γυμναστικής και ξεκινήστε τις ασκήσεις

Δεν μπορούμε να πάμε γυμναστήριο αλλά αυτό δεν μας πειράζει. Έχουμε λάστιχα γυμναστικής που είναι ιδανικά τόσο για μυϊκή ενδυνάμωση όσο και για κάψιμο λίπους άρα και θερμίδων. 

Ελαστικοί ιμάντες

 

DSC 1774 1

Μένουμε δημιουργικοί με τη ζωγραφική

Η ζωγραφική προσθέτει μια δημιουργική νότα στον ελεύθερο μας χρόνο και μας βοηθάει να χαλαρώσουμε. Χρωματίστε μπλοκ με σχέδια ή ζωγραφίστε κάτι δικό σας.

σετ ζωγραφικης

 

DSC 1774

Μένουμε σπίτι παίζοντας επιτραπέζια

Εάν πάλι σας αρέσει ο ανταγωνισμός τότε ένα επιτραπέζιο τύπου jenga ή τρίλιζας ίσως είναι το ιδανικό δώρο! Δοκιμάστε τις ικανότητες σας στην ισορροπία και την υπομονή σας με άλλα 2 δημιουργικά ξύλινα παιχνίδια.

επιτραπέζια

 

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!

close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link