Προσφέροντας μάσκες για να μένουμε ασφαλείς

Artboard min

Artboard min

Από την επόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου, αίρονται οι περιορισμοί στην μετακίνηση των πολιτών. Δεν πρόκειται για τον επίλογο αυτής της περιπέτειας αλλα για μία συνέχεια που τίτλο έχει «μένουμε ασφαλείς». Το επόμενο στάδιο μας βλέπει να φοράμε μάσκες. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, κομμωτήρια και καταστήματα. Όπως όλα δείχνουν η μάσκα «θα φορεθεί» πολύ τους επόμενους μήνες.

Σε μια προσπάθεια να επανεκκινήσουμε την αγορά, η Arco Baleno προσφέρει υπεύθυνα μάσκες σε λογικές τιμές μένοντας μακριά από ενέργειες αισχροκέρδειας. Παρέχουμε την δυνατότητα να εκτυπώσουμε το λόγοτυπο ή μήνυμα σας πάνω στη μάσκα. Δείτε παρακάτω αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και μια ενδεικτική κοστολόγηση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2932143 ή ζητήστε προσφορά μέσω της ιστοσελίδας.

Μάσκες μονόχρωμες ή εμπριμέ με διπλό ύφασμα & λάστιχο, πολλαπλών χρήσεων που πλένονται στους 60 βαθμούς.

Artboard min

Ποσότητα  Χωρίς εκτύπωση Με εκτύπωση
50 1,50 € Ζητήστε προσφορά
100 1,35 € Ζητήστε προσφορά
200 1,25 € Ζητήστε προσφορά
500 1,15 € Ζητήστε προσφορά

Χρωματιστές μάσκες με διπλό ύφασμα και λαστιχάκι για τα αυτιά. 100% βαμβακερές από υφάσματα υψηλής ποιότητας σε χαρούμενα σχέδια και χρώματα.

Χρωματιστές μάσκες, με διπλό ύφασμα και λαστιχάκι για τα αυτιά, 100 % βαμβακερές με ύφασμα υψηλής ποιότητας – Arco Baleno

Ποσότητα  Χωρίς εκτύπωση Με εκτύπωση
50 1,10 € Ζητήστε προσφορά
100 1,05 € Ζητήστε προσφορά
200 0,99 € Ζητήστε προσφορά
500 0,95 € Ζητήστε προσφορά

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!
close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link