Διαφημιστικές κούπες και ποτήρια

Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, Ποτήρι Bamboo με Σιλικονένια Λαβή Καπάκι

Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, Ποτήρι Bamboo με Σιλικονένια Λαβή & Καπάκι

Πριν λίγες μέρες η CEO μας, μας ζήτησε να φτιάξουμε ένα καινούργιο blog post για τα πιο περιζήτητα διαφημιστικά προιόντα του 2019. Ενδιαφέρον θέμα, σωστά; Ξεκινήσαμε λοιπόν αναλύοντας τις ερωτήσεις για προσφορές που έχει δεχτεί η ιστοσελίδα της Arco Baleno μέσα στο 2019. Η έρευνα μας έβγαλε ξεκάθαρους νικητές τις διαφημιστικές κούπες και ποτήρια.

Ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε για τις διαφημιστικές κούπες και ποτήρια. Η οικολογική κούπα από μπαμπού με λαβή & στόμιο από σιλικόνη είναι η πιο trendy και επίκαιρη επιλογή αυτής της χρονιάς. Το οικολογικό αυτό δώρο χρησιμοποιήθηκε σε πολλές διαφορετικές διαφημιστικές ενέργειες από συνέδρια μέχρι δώρα προσωπικού. Οι ερωτήσεις για το γυάλινο ποτήρι με καλαμάκι ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν από τους καλοκαιρινούς μήνες και από τότε δεν έχουν σταματήσει. Σε όλους αρέσει ένα κρύο ρόφημα και αυτό είναι το ιδανικό προϊόν για να το απολαύσεις. Τέλος όσο πιο πολύ απομακρυνόμαστε από τα πλαστικά μπουκάλια νερού τόσο δείχνει να αυξάνεται και η ζήτηση των μπουκαλιών και παγουριών.  

Εάν ψάχνετε ένα δώρο για την επόμενη σας ενέργεια δείτε τις παρακάτω διαφημιστικές κούπες και ποτήρια. Επικοινωνήστε μαζί μας ζητώντας προσφορά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Δείτε εδώ όλες τις διαφημιστικές κούπες και ποτήρια της Arco Baleno.

 

Κούπα από μπαμπού με λαβή & στόμιο από σιλικόνη

50% bamboo, fiber 50% pp plastic με σιλικονένιο καπάκι και λαβή για να κρατάς το ποτήρι με το ζεστό καφέ και να μην καίγεσαι.  Η οικολογική κούπα είναι διαθέσιμη σε  διάφορες χρωματικές παραλλαγές για να ταιριάζει με το λογότυπο του κάθε πελάτη. 

TITAN Bamboo Mug with Silicone Sleeve Lid

TITAN

Ακδαημαϊκών Βιβλιοθηκών Ποτήρι Μπαμπού με Σιλικονένια Λαβή Καπάκι 1 1

Συνέδριο Ακαδημαικών Βιβλιοθηκών 

 

Κεραμική κούπα

All time classic διαφημιστικό δώρο. Διαθέσιμες σε λευκές ή χρωματιστές, με εκτύπωση ή χάραξη. 

Upfield Mug

Upfield

Γυάλινο ποτήρι με καπάκι & Καλαμάκι

Ιδανικό για κρύα ροφήματα. Γυάλινο ποτήρι με λαβή, βιδωτό καπάκι για να μην κινδυνεύει να χυθεί το περιεχόμενο και καλαμάκι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων. 

ΒΙΤΑΜ, Upfield

Γυάλινα και stainless steel μπουκάλια 

Δείτε το γυάλινο μπουκάλι με νεοπρέν θήκη για προστασία και χεράκι για εύκολο κράτημα και το stainless stell μπουκάλι – θερμός με διπλό τοίχωμα για να κρατάει ζεστό τον καφέ ή το τσάϊ για πολλές ώρες. 

Instructure CanvasCon Glass Bottle with Neoprene Pouch 1

Συνέδριο CanvasCon

Google Θερμός Ανοξείδωτο

Google

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!

close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link