Διαφημιστικά μπλουζάκια

TTI Milwaukee T shirt 2

TTI, Milwaukee Μπλούζα πίσω

Διαφημιστικά μπλουζάκια: Να γιατί φοριούνται πολύ!

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για δώρα σε μεγάλα συνέδρια. Για να ντυθεί το προσωπικό μιας εταιρίας, οι προωθήτριες σε εκδηλώσεις ή το προσωπικό σε γάμους. Διαφημιστικά T-shirts για μικρότερες ενέργειες σε εταιρικές εκδηλώσεις. Διαφημιστικά μπλουζάκια για καμπάνιες μη κερδοσκοπικών εκδηλώσεων. Αλλά και για τις πιο απαιτητικές δουλειές όπως το διαγωνισμό ποδοσφαίρου Ultrex Cup όπου το κάθε μπλουζάκι έχει τυπωμένο το λογότυπο του πελάτη, το όνομα της ομάδας καθώς και το όνομα και τον αριθμό του παίκτη.

Η Arco Baleno διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μάρκες για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας ή την πολυπλοκότητα της στάμπας για εκτύπωση. Η εταιρία μας συνεργάζεται με τη Sol’s, Fruit of the Loom, Gildan, B& C, Roly κ.α. και χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές για την εκτύπωση ή το κέντημα.

Δείτε παρακάτω την λίστα με τα πιο επιτυχημένα διαφημιστικά μπλουζάκια της Arco Baleno. Δείτε εδώ όλα τα διαφημιστικά ρούχα της Arco Baleno και επικοινωνήστε μαζί μας ζητώντας προσφορά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Διαφημιστικά μπλουζάκια για συνέδρια 


8

TTI, κόκκινα Milwaukee και άσπρα Ryobi μακό με πολλά τυπώματα. Τα Ryobi μπλουζάκια συρρικνώθηκαν και συσκευάστηκαν έτσι ώστε να μοιάζουν με την μπαταρία της εταιρίας.  

7 Instructure, γκρι και μαύρα μακό με pacman και ρομπότ στάμπες.

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για αθλητικές δραστηριότητες 

6

 Unilever, διαγωνισμός ποδοσφαίρου Ultrex Cup, όπου η κάθε μπλούζα είχε τυπωμένο το Ultrex logo, το όνομα της ομάδας, το όνομα και αριθμό του παίκτη. Superleague, Be Active μακό για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα ποδοσφαίρου.

1

  Κρι Κρι και Nivea Beiersdorf, αθλητικά μπλουζάκια ειδικά για τρέξιμο.

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια προωθητριών  

3

Unilever, ντύσιμο προωθητριών για τη Hellmann’s με μπλουζάκι και ποδιά και για το Dove με μπλουζάκι και καπέλο. 

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για εταιρικές εκδηλώσεις

4

Google, μπλουζάκια για το Google Serve event που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Γερολυμάτος και Boehringer Ingelheim, μακό για BBQ συγκέντρωση.

 

Διαφημιστικά μπλουζάκια για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις


5

ActionAid, μπλουζάκια με στάμπα για την ομάδα “Επίκεντρο”. Τριανέμι σχολείο, μακό  για τα παιδιά του σχολείου. 

 

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!
close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link