Διαφημιστικά usb, power bank

Unilever Σεφ Usb Σχεδιασμένο Ειδικά για τη Unilever Food Solutions

Unilever Σεφ Usb Σχεδιασμένο Ειδικά για τη Unilever Food Solutions

Διαφημιστικά usb και power bank: Περιζήτητα δώρα τεχνολογίας! 

 

Στις μέρες μας οτιδήποτε σχετίζεται με νέες τεχνολογίες, δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στον κόσμο των διαφημιστικών δώρων. Τα προϊόντα τεχνολογίας και γκάτζετ γρήγορα σκαρφαλώνουν στην κορυφή των πιο περιζήτητων διαφημιστικών δώρων. Ιδανικά για λίγους και εκλεκτούς πελάτες αλλά και για προώθηση καμπάνιας σε συνέδρια όταν θέλετε να απευθύνεστε σε ευρύτερο κοινό. Πάντα επίκαιρα, trendy αλλά κυριώς χρηστικά!

Σκεφτείτε το εξής: Βρίσκεστε σε ένα συνέδριο και καθώς βολτάρετε από περίπτερο σε περίπτερο, σας προσφέρουν ένα power bank. Προφανώς θα ενθουσιαζόσασταν και θα το παίρνατε. Το power bank είναι ένα τεχνολογικό δώρο άμεσα συνδεδεμένο με την εξάρτηση μας από το κινητό τηλέφωνο. Τι ποιο εύκολο για μια εταιρία από το να χρησιμοποιήσει ένα τεχνολογικό δώρο σαν το power bank για να προωηθήσει το λογότυπο της.

Φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα με τα πιο επιτυχημένα δώρα τεχνολογίας που κάναμε τα τελευταία 2 χρόνια. Θέλουμε να σας δώσουμε έμπνευση στον τύπο δώρου καθώς και στην ποικιλία από την οποία μπορείτε να επιλέξετε. Από οικονομικές προτάσεις που ταιριάζουν για ενέργειες τελευταίας στιγμής μέχρι προϊόντα υψηλής ποιότητας. Για περισσότερες ιδέες αλλά και απορίες, ρωτήστε μας, ζητώντας προσφορά μέσω της ιστοσελίδας μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2932143.

 

 Unilever, AIM, usb
To πιο διαδεμένο είδος usb. Υπάρχει πάντα σε στοκ και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Διαθέσιμο σε 4 και 8 GB. Iδανικό διαφημιστικό δώρο για παρουσιάσεις κ συνέδρια.  

 

Alpha Bank, Gold, δερμάτινο usb
Δερμάτινο usb υψηλών προδιαγραφών. Στόχος αυτού του είδους usb είναι να αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα της εταιρίας σας. Ιδανικό διαφημιστικό δώρο σε καλούς πελάτες με χωρητικότητα 16GB. 

 

Unilever, chef usb σχεδιασμένο ειδικά για την Food Solutions
Usb το σχέδιο του οποίου δημιουργήθηκε από την Arco Baleno αποκλειστικά για τον πελάτη. Η designer μας ανέλαβε το 3D σχεδιασμό του σεφ. Μπορείτε και εσείς να φτιάξετε usb με το δικό σας σχέδιο.  

 

Google, power bank
Το πλέον χρηστικό διαφημιστικό δώρο τεχνολογίας. Προσφέρεται σε χωρητικότητα 2.200 mAh, 4.000 mAh και πάνω όπως αυτό της Google.

 

ACS, power bank με ειδική συσκευασία
Για το… κάτι παραπάνω η Αrco Baleno χρησιμοποιεί την δική της παραγωγή για να κατασκευάσει μοναδικές συσκευασίες. Όπως το πουγκί δώρου για την ACS στο οποίο είναι τυπωμένη και στις 2 πλευρές η διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας.

 

ACS, φορτιστής αυτοκινήτου
Ένα γκάτζετ που θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε αυτοκίνητο.

 

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!

close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link