Διαφημιστική ατζέντα

1.

1.

Διαφημιστική ατζέντα: Ένα δώρο χωρίς ημερομηνία λήξης! 

 

Κολλάει παντού και προβάλει έξυπνα το λογότυπο της εταιρίας σας. Τις χρησιμοποιήσατε σε συνέδρια, εκθέσεις, συναντήσεις καθώς και σαν δώρα σε σημαντικούς πελάτες. Υποστήριξαν προωθητικές ενέργειες μόνες τους, αλλά συνδυάστηκαν και με άλλα διαφημιστικά δώρα όπως κορδόνια λαιμού και στυλό για να δημιουργήσουν ισταγκραμικά δωροπακέτα. Από διαφορετικά είδη ατζεντών…άλλο τίποτα! Μας ζητήσατε ατζέντες ημερολόγια, τύπου moleskine με ή χωρίς λάστιχο, σπιράλ σημειωματάρια με μαλακό ή προστατευτικό εξώφυλλο καθώς και μπλοκάκια σημειώσεων σε διάφορα μεγέθη. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό δώρο που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο budget και το brief σας. Aυτό είναι και το συστατικό επιτυχίας μίας ατζέντας! 

Θέλοντας να δώσουμε έμπνευση στα πρώτα διαφημιστικά σας δώρα για το 2019, σας δείχνουμε 5 ατζέντες που ξεχωρίζουν σε αισθητική, δημιουργία και ποιότητα. Για περισσότερες ιδέες αλλά και απορίες, ρωτήστε μας ζητώντας προσφορά μέσω της ιστοσελίδας μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2932143.

 

Alpha Private Bank, ατζέντα με μαύρο μαλακό PU εξώφυλλο
H διάσταση του προιόντος είναι 14×21 εκ. (Α5), διαθέτει 96 σελίδες με γραμμές, τσέπη στο οπισθόφυλλο με λάστιχο και σελιδοδείκτη. Το λογότυπο δημιουργήθηκε με βαθυτυπία.  

 

Παπαδόπουλος, ατζέντα σε κόκκινο χρώμα με σκληρό PU εξώφυλλο
H διάσταση του προιόντος είναι 14×21 εκ. (Α5), διαθέτει 96 σελίδες με γραμμές, τσέπη στο οπισθόφυλλο με λάστιχο και σελιδοδείκτη. Το λογότυπο δημιουργήθηκε με βαθυτυπία.
 

 

 Facebook, οικολογική ατζέντα σπιράλ με σκληρό χάρτινο εξώφυλλο & στυλό

Facebook, οικολογική ατζέντα σπιράλ με σκληρό χάρτινο εξώφυλλο & στυλό
H διάσταση του προιόντος είναι 13×18 εκ., διαθέτει 70 σελίδες ανακυκλωμένου χαρτιού και λαστιχάκι για στυλό. Το λογότυπο δημιουργήθηκε με εκτύπωση μεταξοτυπίας. Συνδυάζεται με ξύλινο στυλό μπαμπού, μπλε μελανιού, τυπωμένο με μονόχρωμο λογότυπο.

 

Google, ατζέντα Grow Greek Tourism Online, με σκληρό PU εξώφυλλο
H διάσταση του προιόντος είναι 14×21 εκ. (Α5), διαθέτει 96 σελίδες με γραμμές, τσέπη στο οπισθόφυλλο με λάστιχο και σελιδοδείκτη. Δημιουργήθηκε εκτύπωση τετράχρωμου λογοτύπου μπροστά και μονόχρωμου λογοτύπου πίσω.

 

Google, σπιράλ ατζέντα με μαλακό χάρτινο εξώφυλλο, στυλό και κορδόνι λαιμού
H διάσταση του προιόντος είναι 14×21 εκ. (Α5), διαθέτει 200 σελίδες με γραμμές, εξωτερικά διάφανη ζελατίνη για προστασία. Υπάρχει εκτύπωση στο εξώφυλλο. Συνδυάζεται στυλό πλαστικό με μονόχρωμο λογότυπο και κορδόνι λαιμού με τυπωμένου το εικαστικό του συνεδρίου.

 

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!

close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link