Καλοκαιρινά δώρα

Unilever Wooden Rackets

Unilever Wooden Rackets

Καλοκαιρινά δώρα: καπέλα, γυαλιά ηλίου, σαγιονάρες, ρακέτες θαλάσσης και παιχνίδια

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει! Η Arco Baleno θέλοντας να βοηθήσει τους Έλληνες πελάτες της στην αναζήτηση του κατάλληλου διαφημιστικού δώρου για το καλοκαίρι του 2019, έφτιαξε μια λίστα με έξυπνα οικονομικά και χρήσιμα καλοκαιρινά αξεσουάρ: καπέλα, γυαλιά ηλίου, σαγιονάρες, ρακέτες θαλάσσης και gadget / παιχνίδια. Καλοκαιρινά δώρα που χρησιμοποιούνται κάθε Αυγουστιάτικη μέρα και προβάλουν έξυπνα την εταιρία σας.

Όπως πάντα σας δείχνουμε τι έχουμε δημιουργήσει, αποφεύγοντας απρόσωπες φωτογραφίες από καταλόγους. Επιλέγουμε την τεχνική λογοτύπησης σύμφωνα με το brief και το budget σας.

Για περισσότερες καλοκαιρινές ιδέες δείτε τις δουλειές μας σε:

Ή επισκεφθείτε την σελίδα μας με όλα τα καλοκαιρινά δώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

 

Καπέλα για την παραλία

Flask Cocktails, Καπέλο

Bachelor's Party Straw Hats  Χρηστικό καλοκαιρινό δώρο καθώς μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα. Trendy αξεσουάρ που προσθέτει πόντους στο στυλ σας. Και το πιο σημαντικό: δώρο που κολλάει σε μικρές και μεγαλύτερες καμπάνιες. Για παράδειγμα τα καπέλα που κάναμε για τη Flask και τα ψάθινα καπέλα για το bachelor μιας παρέας σε ελληνικα νησιά.

 

Σαγιονάρες για την παραλία 

Live Experiences Flip flops 2

 Σαγιονάρες για την παραλία, σε 2 μεγέθη ανδρικό  και γυναικείο, σε ζωηρά αλλά και κλασικά χρώματα, ένα πολύ πρακτικό δώρο, όωπς οι σαγιονάρες της Live Experiences για ένα γαμήλιο πάρτυ σε  παραλία.  

                            

Ρακέτες για την παραλία 

Unilever Wooden Rackets

Unilever Rexona Beach RacketsΡακέτες παραλίας, το πιο αγαπημένο παιχνίδι στην παραλία. Εδώ βλέπουμε 2 προτάσεις την οικονομική που περιλαμβάνει 2 ρακέτες και μπαλάκι και την premium από επεξεργασμένο ξύλο με ειδική λαβή για να μη γλιστράει για τους λάτρεις του σπορ που πουλιέται μόνη της.

 

 Γυαλιά ηλίου 

DSC 1513Ένα δημοφιλές καλοκαιρινό δώρο είτε πρόκειται για μια μεγάλη ενέργεια της Chapter5 για τη σαμπάνια Mumm είτε πρόκειται για δώρο στο καλοκαιρινό πάρτυ της Google. Με προστασία UV400, σε πολλά χρώματα και σχέδια.

 

Gadgets και παιχνίδια 

DSC 1817

DSC 1528

DSC 1550 Είτε πρόκειται για gadget όπως το fidget spinner είτε πρόκειται για μπάλα είτε πρόκειται για κουβαδάκια, για παιχνίδια στην άμμο για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και σίγουρα θα βρείτε ένα καλοκαιρινό δώρο που να ταιριάζει σε εσάς. 

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!
close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link