Πετσέτες θαλάσσης

Πετσέτες με άρωμα καλοκαιριού

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει! Η Arco Baleno θέλοντας να βοηθήσει τους Έλληνες πελάτες της στην αναζήτηση του κατάλληλου διαφημιστικού δώρου για το καλοκαίρι του 2019, έφτιαξε μια λίστα με διαφορετικές προτάσεις σε πετσέτες θαλάσσης.

Οι πετσέτες θαλάσσης είναι τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά καλοκαιρινά διαφημιστικά δώρα. Χρησιμοποιούνται κάθε Αυγουστιάτικη μέρα και προβάλουν έξυπνα την εταιρία σας. Ανάλογα με την προτίμηση και budget σας υπάρχουν πολλά είδη πετσετών θαλάσσης, πολλές διαστάσεις και βάρη, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την ποιότητα της πετσέτας. Δείτε τις πιο αντιπροσωπευτικές κατηγορίες. Όπως πάντα σας δείχνουμε τι έχουμε δημιουργήσει, αποφεύγοντας απρόσωπες φωτογραφίες από καταλόγους.

Για περισσότερες καλοκαιρινές ιδέες δείτε τις δουλειές μας σε:

Ή επισκεφθείτε την σελίδα μας με όλα τα καλοκαιρινά δώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

 

Στρογγυλές πετσέτες θαλάσσης 

Nivea Beiersdorf Round Beach Towel

Η πιο trendy πετσέτα θαλάσσης για το καλοκαίρι του 2018, όπως η μεγάλη στρογγυλή microfibre πετσέτα της Nivea Beiersdorf, ιδανική για να ξαπλώσουν 2 άτομα σ’ αυτήν. Οι πελάτες της Arco Baleno συνεχίζουν να ζητάνε προσφορές για το καλοκαίρι του 2019. 

 

Ζακάρ, υφασμάτινες πετσέτες θαλάσσης 

DSC 1490

Υψηλότερης ποιότητας δώρο που σίγουρα θα κλέψει ματιές στην παραλία. Βαμβακερή και υδρόφιλη, είναι δίχρωμη και έχει το λογότυπο ή το εικαστικό σας υφασμένο με αποτέλεσμα να φαίνεται και από την πίσω πλευρά. Η τεράστια σε διάσταση (1μ x 1,70μ) πετσέτα της Algida για την Unilever έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στην παραλία.

 

Βαμβακερές υδρόφιλες πετσέτες θαλάσσης

DSC 1563 All time classic. Το πιο γνωστό και διαχρονικό είδος πετσέτας, βαμβεκερή 100% και υδρόφιλη. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τουλάχιστον μια βαμβακερή πετσέτα παραλίας στην ντουλάπα μας. Δείτε την πετσέτα της Google με κεντημένο το λογότυπο στη φάσα της πετσέτας.

 

 Πετσέτες παρεό

Chupa Chups Pareo Towel   Άλλη ένα δημοφιλές είδος πετσέτας θαλάσσης. Ζητείται πολύ, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Βαμβακερή 100% αλλά ελαφρύτερη από την βαμβακερή υδρόφιλη πετσέτα  για να μπορείτε να την απλώσετε στην άμμο και να ξαπλώσετε αλλά και να  τη φορέσετε  γύρω από την μέση σαν παρεό.

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!
close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link