Ψάχνοντας διαφημιστικά δώρα το Σεπτέμβρη

Upfield, ΒΙΤΑΜ Δοχείο Φαγητού

Upfield, ΒΙΤΑΜ Δοχείο Φαγητού

It’s that time of year again! Tο καλοκαίρι είναι…πλέον παρελθόν και ο Σεπτέμβρης είναι εδώ! Ένας μήνας πολύ ενδιαφέρων από άποψη διαφημιστικών δώρων. Οι marketers δουλεύουν πάνω σε back to school καμπάνιες χρησιμοποιώντας κλασσικά διαφημιστικά δώρα όπως η σχολική τσάντα, το διαφημιστικό στυλό και μολύβι αλλά και πιο δημιουργικές ιδέες σαν το ταπεράκι για το φαγητό (δείτε την καμπάνια της Βιτάμ παρακάτω). Πολλές εταιρίες και οργανισμοί που τρέχουν σεμινάρια, εκθέσεις και άλλα event τον Οκτώβρη, Νοέμβρη ψάχνουν για το σωστό διαφημιστικό δώρο που θα προωθήσει έξυπνα το λογότυπο και την ενέργεια τους. Δείτε παρακάτω την διαφημιστική ατζέντα – κλασσικό δώρο υψηλής ποιότητας που μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα δώρα όπως κορδόνια λαιμού και στυλό. Και την θήκη για laptop – λόγω της μεγάλης επιφάνειας μπορεί να προβάλει ιδανικά το λογότυπο σας.   

Ψάχνετε ιδέες για την επόμενη ενέργεια σας; H Arco Baleno σας δείχνει projects των τελευταίων 2 χρόνων καθώς και διαφημιστικά δώρα που μόλις βγήκαν στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας ζητώντας προσφορά μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Δείτε εδώ τα τελευταία διαφημιστικά δώρα της Arco Baleno.

 

DSC 1554  Βιτάμ – Ταπεράκι για φαγητό

Μια ενέργεια για τα πρωτάκια του Δημοτικού. Ένα χρηστικό δώρο που θα προβάλει έξυπνα το λογότυπο της εταιρίας σε πολλά Ελληνικά νοικοκυριά. 

 

Valuecom, Σχολικές Τσάντες Κάθε μια Τυπωμένη με Διαφορετικό Όνομα Valuecom – Σχολική Τσάντα

Η κάθε μια τσάντα είναι τυπωμένη με διαφορετικό όνομα. Ένας έξυπνος τρόπος να προσωποποιήσεις το δώρο της καμπάνιας σας.  

 

Unilever Food Solutions, Θήκη Φορητού ΥπολογιστήUnilever Food Solutions – Διαφημιστική θήκη laptop

Η μεγάλη επιφάνεια της θήκης προβάλει ιδανικά το λογότυπο της Unilever Food Solutions. Πολύ χρηστικό δώρο καθώς οι περισσότεροι καλεσμένοι σε συνέδρια έχουν μαζί τους laptop.  

 

ACS, Κούπα από Μπαμπού με Λαβή & Στόμιο από Σιλικόνη               ACS –  Κούπα από μπαμπού με λαβή & στόμιο από σιλικόνη

Το πιο περιζήτητο οικολογικό διαφημιστικό δώρο των τελευταίων μηνών. Πολύ βολικό δώρο για όσους θέλουν τον καφέ τους “on the go”.  

 

DSC 1505 Google – Διαφημιστική ατζέντα Google Partners και στυλό

Το all time classic δώρο που κολλάει σε ενέργειες για συνέδρια, εκθέσεις, συναντήσεις καθώς και σαν δώρο σε σημαντικούς πελάτες.

 

 

 

 

 

Request a proposal for
your project

 Fill in the following form and we will contact you!
close-link

Ζητήστε μας μια προσφορά

 Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:
close-link